Ce să oferi unui cuplu drept cadou de casă nouă?

Ce să oferi unui cuplu drept cadou de casă nouă?

Dacă sunteți invitat la o petrecere de casă nouă de către câțiva prieteni care se mută și sunteți în căutarea cadoului potrivit, vă putem ajuta cu unele sugestii de cadou de casă nouă pentru un cuplu.

Cadou de casă nouă pentru prietenii care se mută de la apartament la casă

Marea diferență atunci când te muți dintr-un apartament într-o casă este că te poți bucura adesea de o grădină și de tot ceea ce vine cu ea…

Așadar, de ce să nu marcați ocazia și să folosiți acest element pentru a oferi un cadou de o mare putere simbolică: formarea unui cuplu este un pic ca și cum ai planta un copac care va crește, va înflori și va da roade (copiii).

De ce să nu oferiți un răsad, având grijă să alegeți un copac frumos și romantic precum cireșul? Un copac ale cărui flori vă vor încânta privirea în fiecare anotimp și care va încânta copiii pe timpul verii. Acestea fiind spuse, asigurați-vă că curtea prietenilor dvs. este suficient de mare pentru a „găzdui” acest cadou în creștere!

Dar puteți alege și idei de cadouri care vor evidenția fericirea simplă de a împărtăși momente cu prietenii. Un cadou de casă nouă pentru un cuplu care va contribui la această noțiune de convivialitate poate fi un grătar! Doar asigurați-vă că alți prieteni ai cuplului nu s-au gândit la asta înaintea dvs.

Pentru prietenii care se mută într-un apartament nou

Dacă prietenii dvs. se mută într-un apartament, va trebui să găsiți un cadou de casă nouă care să ocupe mai puțin spațiu, dar să nu fie mai puțin simbolic. Există într-adevăr multe pachete cadou care pot fi potrivite pentru acest gen de ocazie: cutii cu vinuri, ciocolate, delicatese culinare etc.

Dar puteți miza și pe cadouri utile precum veselă sau obiectele decorative, electrocasnicele. Pe scurt, tot felul de cadouri foarte utile atunci când te muți într-o casă nouă.

De asemenea, puteți alege ustensile sau electrocasnice după gusturile și obiceiurile prietenilor dvs.: un aparat de preparat sandvișuri, o ustensilă de bucătărie sau chiar să îndrăzniți să oferiți electrocasnice mai costisitoare, în funcție de buget. Cadouri care vă vor permite să vă distrați cu ei, cu familia sau prietenii. De asemenea, puteți alege obiecte decorative sau obiecte artistice, tablouri, bibelouri etc. Ideea este să le arătați prietenilor voștri că vreți să se simtă bine împreună în acest nou apartament.

Alte idei de cadou de casă nouă pentru un cuplu

De asemenea, puteți oferi, și mai ales dacă aveți un fler artistic, ceva mai personal. De exemplu, puteți alege o piesă de artă care se va potrivi armonios în noul interior al prietenilor dvs. În caz contrar, alegeți să compuneți un colaj de fotografii cu momentele evidențiate petrecute cu ei. Acest tip de cadouri emoționale sunt în general foarte populare.

Un cupon, o cutie, o invitație la spectacol sau un voucher cadou pot fi și ele o idee bună pentru a se răsfăța după nevoi sau dorințe.

În fine, dacă cuplul are deja copii, vă puteți gândi și la un cadou pentru copii sau la un joc de societate care să le permită să se distreze împreună!

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general