25 de idei de cadou de casă nouă pentru toate buzunarele

25 de idei de cadou de casă nouă pentru toate buzunarele

Mutarea cuiva din familie/a unui prieten în casa lui după ani de zile în care poate că a stat la chirie este un eveniment demn de sărbătorit. Și pentru că vrei cu siguranță să-i fii alături, îți oferim câteva idei de cadouri de casă nouă nu prea scumpe și alese pe sprânceană.

O plantă

Nu există nimic mai plăcut decât o plantă la ghiveci care să aducă o viață într-o nouă casă! Mulți nu știu de ce plantele sunt atât de speciale: majoritatea speciilor de plante de interior au o semnificație. De exemplu, cactusul simbolizează dragostea maternă, în timp ce zamioculcas atrage bunăstarea financiară în casă. Depinde de tine să vezi ce vrei să oferi celor dragi!

Lumânări parfumate

Există ore serioase de distracție la lumina lumânărilor, mirosindu-le rând pe rând, până când veți găși parfumul perfect pentru nouă casă a acestor noi proprietari pe care doriți să-i vizitați. Să fim sinceri, nu este nimic în neregulă dacă te distrezi la cumpărarea unui asemenea cadou.

Un ceas

Este adesea un articol pe care nu vă gândiți să îl cumpărați pentru dvs., dar arată excelent pe un perete sau chiar pe o masă auxiliară.

Perne decorative

Pernele pot fi acel mic lucru necesar pentru că faimoasa canapea oferită gratuit de un prieten de familie să devină puțîn mai „funky”. Ceea ce este și mai convenabil este pur și simplu să cumpărați huse decorative pentru a acoperi pernele pe care le dețineți deja.

O carte haioasă pentru colțul de lectură

Cu toții am dat peste acest tip de carte când am fost primiți în vizită. Fiecare gazdă bună ar trebui să aibă o mică lectură de glume, anecdote sau gânduri despre viață pentru a-și menține oaspeții distrați când sunt departe de mare în timpul serii. Vă face să zâmbiți și se adaugă la experiența generală a meselor!

un pește într-un acvariu

De ce să nu dotați acești noi proprietari cu un animal de companie care nu necesită mai multă întreținere decât plantă menționată în partea de sus a acestei liste?

Un preș haios

Fie că acești noi proprietari locuiesc într-o casă, într-un apartament sau într-un vehicul cu motor, un preș le va face casă mult mai haioasă. Alegeți un preș cu un mesaj comic.

Unelte pentru reparat

Pentru că este clar că vor avea nevoie de ele! Dacă vrei să fii mai haios, mergi pe variantele „mini” care întră ușor în buzunarul din spate. Da, mini-unelte sunt mai drăguțe și habar nu aveți cât de utilă poate fi o bandă de măsurat aruncată într-un ghiozdan când tocmai v-ați mutat!

Accesorii de bucătărie care vă fac să zâmbiți

O cutie de piper, căni de măsurat, un cuțit de pizza. Posibilitățile sunt la fel de numeroase că și cantitatea de articole diverse care se află în prezent în propria bucătărie. Acestea sunt cadouri ieftine, practice, care te fac să zâmbești cu originalitatea lor.

Plante aromatice proaspete

Pentru a adăuga viață gătitului și prospețime rețetelor, nimic mai bun decât câteva plante aromatice proaspete într-un ghiveci drăguț. Și dacă acești noi proprietari te invită la cină, tu vei fi cel care se va bucura de ele!

 

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general