Idei de cadou pentru un băiat de 4 ani

Idei de cadou pentru un băiat de 4 ani

La patru ani, copilul merge la grădiniță și descoperă încetul cu încetul lumea care îl înconjoară. Dacă vrei să-i faci pe plac unui copil de patru ani și să găsești jocuri adaptate vârstei și capacității sale, descoperă selecția noastră de idei de cadouri pentru un copil de patru ani.

Jocuri de construcție. Perfecte pentru dezvoltarea motricității și dexteritărții celor mici, jocurile de construcție sunt cadouri care le permit copiilor în vârstă de patru ani să se joace într-un mod autonom dar și împreună cu părinții sau prietenii/prietenele. Drept urmare, ar trebui să se regăsească neapărat pe lista de cadouri ideale pentru un copil de 4 ani. Un puzzle spre exemplu este ideal pentru cei mici începând cu vârsta de 3 ani, le stimulează creativitatea și le permite să realizeze mozaicuri originale și colorate cu ajutprul unor unelte adaptate.

Jocuri pentru stimularea imaginației. Un joc esențial pentru a stimula imaginația celor mici. Păpușile sau figurinele sunt principalele idei. Nu contează universul de predilecție al copilului, fie că este vorba de cai, dinozauri sau zâne. Figurinele și păpușile vor fi mereu pe placul copiilor și au rolul de a le stimula imaginația.

Barbie doctoriță sau barbie asistentă este un joc ideal pentru fetele de patru anu. Barbie este gata să își întâmpine pacienții cu halatul său alb. Pachetul include pacienta, un fotoliu, o chiuvetă și uneltele specifice de dentist. Chiuveta este echipată cu o lampă și cu un ecran de afișare. Aceasă păpușă Barbie va fi pe placul fetițelor care se visează medici.

Jucatul împreună. După cum le indică și numele, jocurile de societate presupun implicarea unui număr mare de persoane, în familie sau cu prietenii și favorizează spiritul colectiv al tinerilor copii. Unul din cele mai populare jouri de societate este Uno Junior de la Mattel. Ușor de jucat și amuzant, UNO Junior este un joc de cărți colorat conceput pentru copii cu vârsta de la trei ani. O modalitate amuzantă de a te juca cu culorile, desenele și cifrele.

Nu-l trezu pe tata. Este un alt joc de societate popular. Este accesibil copiilor cu vârsta de 4 ani plus. Scopul este acela de a ajunge la frigider în mizeul nopții, fără să îl trezești pe tata care doarme buștean. Hohote de râs asigurate.

Activități manuale: jocuri de creație pentru micii artiști. Jocurile de creație reprezintă o idee bună de cadou pentru copiii de patru ani. La această vârstă, imaginația și elanul artistic al copilului este la apogeu. Și plastilina de modelat este un alt cadou ideal pentru copiii de vârsta de patru ani. Kiturile Play Doh sunt ideale pentru copiii care adoră să manipuleze aluatul de modelat și să se joace de-a gătitul.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general