Ce cadou se face de casă nouă? 15 idei simple și prietenoase pentru buget

Ce cadou se face de casă nouă? 15 idei simple și prietenoase pentru buget

Un prieten apropiat tocmai s-a mutat în noua lui casă și organizează o petrecere de casă nouă? Super, iată o nouă scuză pentru petrecere! Dar, așa cum cere tradiția, nu există nicio modalitate de a scăpa de corvoada achiziționării unui cadou de casă nouă. Te ajutăm noi, oferindu-ți câteva idei simple și de efect!

O vază

Vaza este un cadou grozav pentru cei care nu au apucat să-și cumpere un recipient pentru flori. Și vor avea nevoie de ea pentru buchetele pe care le primesc! Alege un model șic și neutru dacă nu ești pe deplin familiarizat cu gusturile persoanei. Dacă sunteți mai aproapiați, gândește-te la ceva care ar arăta grozav într-o cameră și care să se potrivească și cu mobilierul, stilul covorului sau decorul general al camerei.

Set de pahare

Dacă noul proprietar este un fan al obiectelor fine și are o colecție rafinată de băuturi alcoolice, acum ar putea fi momentul să-l răsfeți cu un set de pahare de whisky. Bineînțeles, nu trebuie să dai banii pe pahare de cristal, ci doar să cauți un set în stil vintage care să-și facă treaba! Poți alege și o tavă de servire sau chiar un set de cocktail ca și idei de completare grozave!

O pătură

Cu siguranță știi prea bine micul secret pe care toată lumea îl are în vedere: niciodată nu putem avea suficiente pături. Pentru sufragerie, dormitor, birou, pentru a se potrivi cu toate seturile diferite de pat, pătura este întotdeauna o idee bună de cadou de casă nouă. Și având în vedere prețul unora, prietenii tăi cu siguranță îți vor mulțumi pentru că i-ai ajutat să-și mențina confortul și căldura când se uită seara la filme.

O lumânare parfumată

Când ne mutăm, de multe ori scăpăm de tot ce este de prisos. Aceasta include obiecte decorative care sunt pe jumătate folosite, cum este cazul lumânărilor parfumate. Dacă prietenii tăi le-au aruncat, vor fi încântați să primească un set nou-nouț de lumânări parfumate de ceară. Și pentru a nu greși în alegerea parfumului, evită mirosurile prea complicate și pariază pe mirosuri pe care toată lumea le apreciază: vanilie, lemn, iasomie.

O veioză

Un cadou de casă nouă ideal pentru cei cărora le place intimitatea și lectura noaptea târziu. Poți cumpăra și sisteme de iluminat pentru un mic colț sau pentru balcon: ghirlande luminoase, luminițe de noapte, gadgeturi cu neon.

O plantă

Nu există casă fără o plantă! Nu numai că înveselește atmosfera, dar este și o sursă de sănătate. Cactuși, orhidee, palmieri de apartament… Și nu uita de ghiveciul haios pe care îl poți alege!

O ladă de depozitare

Pentru a-și pune păturile, mărunțișurile care nu își găsesc locul, lada de depozitare este o bună alternativă decorativă pentru prietenii tăi și un cadou de casă bună ideal!

Un cadou pentru animalul lor de companie

Au un câine, o pisică, un peruș? Ce-ar fi dacă le-ai răsfăța tovarășul cu 4 picioare sau cu pene? O mutare poate fi copleșitoare pentru un animal, iar proprietarii vor fi încântați să nu mai investească într-un alt coș pentru câini, ultimul fiind plin de păr și murdar!

 

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general