Dragostea trece prin… internet! Cum să alegi un cadou iubită potrivit la un click distanță?

Dragostea trece prin… internet! Cum să alegi un cadou iubită potrivit la un click distanță?

Sărbătorile se apropie și încă o dată te trezești în căutarea unor idei pentru a-ți răsfăța iubita. Deși bărbații se laudă că nu intră în panică, îndrăznim totuși să vă oferim câteva idei de cadou iubita care ar trebui să o facă fericită, indiferent de ocazie.

Parfumul iubirii

Un parfum este adesea primul cadou pe care cineva se gândește să-l facă unei femei, și totuși gusturile în ceea ce-l privește sunt foarte personale. De reținut ar fi să urmăriți cu atenție parfumurile pe care le folosește de obicei, lucruri care vă pot ghida în a face alegerea corectă. Cumpărați online parfumuri de la marile branduri sau magazine specializate, bazându-vă și pe recenzii.

Oferiți produse cosmetice

Dacă îi place să se machieze, sunt șanse mari să aprecieze dacă i se oferă produse cosmetice. Dacă nu știi ce să alegi, urmărește ofertele din marile magazine online de cosmetice și cumpără palete diversificate pentru ca iubita ta să aibă de unde alege nuanțele care i se potrivesc.

O sesiune de masaj sau de tratament facial

Poți oferi oricând un masaj al mâinilor, de exemplu. Este mai puțin revigorant decât un masaj al corpului (poate ezita să se dezbrace dacă este timidă) sau chiar al feței. Alegeți un institut, un salon de înfrumusețare sau un spa recunoscut în apropierea locuinței sale. Îi poți oferi chiar și dispozitive profesionale pe care să le folosească acasă!

O piesă de îmbrăcăminte sau pantofi

Este un pic cam complicat dacă nu îi cunoșți gusturile și evită cu totul, dacă nu îi cunoști mărimea. Dacă nu sunteți sigur, vă sugerăm să cumpărați un articol de la un magazin online bine cotat care să ofere returnări gratuite, gama variată și prețuri accesibile!

O geantă de calitate

Între femei și genți e o poveste de iubire dincolo de capacitatea de înțelegere masculină. De aceea a oferi drept cadou iubita o geantă de mână sau un clutch este întotdeauna o plăcere atâta timp cât le alegi bine: este un obiect personal pe care îl va avea mereu cu ea în afara casei, așa că trebuie să se potrivească perfect gusturilor sale.

Un accesoriu

Dacă nu-i cunoști mărimea, un accesoriu oferit drept cadou iubita poate fi o idee bună. Eșarfă, mănuși… chiar dacă nu ești sigur de gusturile ei, este mai puțin probabil să greșești alegând acest tip de cadou.

O bijuterie

Chiar dacă s-a tot spus că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, nu este nevoie să-ți golești contul din bancă pentru a oferi o bijuterie drăguță! Alegerea este vastă, așa că află ce îi place să poarte (inele, coliere sau brățări din aur sau argint, pietre sau perle).

Alegeți totuși un material nobil (aur, dacă este posibil, sau argint) mai degrabă pentru calitate și durabilitate. Nu vreți că bijuteria oferită să se înnegrească și să devină o amintire neplăcută în relația voastră!

Un bilet la un spectacol

Concert, teatru, umor, va trebui să alegi în funcție de ceea ce îi place iubitei tale!

Am încercat să vă oferim câteva mici sugestii de cadou iubita de comandat pe internet, dar nu uitați să-i oferiți cel mai prețios dar: timpul petrecut împreună!

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general