Top 10 idei de cadou pentru iubită

Top 10 idei de cadou pentru iubită

În viitorul apropiat va fi ziua iubitei tale și vrei să începi să aduni de pe acum informații pentru un cadou minunat la fel ca ea, atunci acest top de idei de cadou pentru iubită poate te va ajuta.

 1. Parfumurile în sticle cu pompiță sunt printre cele mai căutate cadouri când vine vorba de surprinderea iubitei, deoarece aspectul vintage pe care îl are ia ochii oricărei femei. Câteva exemple de acest fel de parfum cu pompiță, pentru a-ți ușura treaba, sunt Sweet Like Candy de la Ariana Grande, Aphrodisia Body Mist de la Bijoux Indiscrets, Chic Femme Versmissen și multe altele. Crede-mă nu o va interesa mirosul la fel de mult ca și aspectul.
 2. Pe lângă faptul că îi poți lua pensule pentu machiaj, care își păstrează de ceva vreme locul în top-ul idei de cadou pentru iubită , îi mai poți cumpăra și un aparat pentru a le curăța. Aparatul de cuățare a pensulelor este o metodă eficientă și profesională pentru curățarea pensulelor. Modul de utilizare este foarte ușor, trebuie doar să pui pensula în suportul de cauciuc adaptat aparatului electric care rotește pensula la o viteză mare, apoi în bolul cu apă și soluție de curățare se introduce pensula și să apeși pe butonul de START al aparatului.
 3. La fel ca și pensulele, plușurile își mențin locul de cele mai cumpărate articole pentru cadouri. Îi poți cumpăra un pluș care să poarte un tricou peronalizat cu o poză cu voi doi. Dar dacă nu vrei să fii tocmai monoton, îi poți pune imagini din filemele și serialele sale preferate.
 4. Un cadou de care nicio iubită nu s-a plâns vreodată este cadoul handmade, în diferite forme, care conține un număr destul de mare de bilețele cu motivele pentru care o iubești. Acest cadou bate orice altceva cumpărat deoarece ce altceva să o facă mai fericită decât persoana și atenția ta. Va însemna foarte mult pentru ea faptul că ți-ai ocupat timpul cu scrierea unor bilețele, iar ce se află pe ele o va face să zâmbească și mai mult.
 5. Pentru a-ți arăta recunoștința față de ea, îi poți face un trofeu din plexiglas personalizat pe care să-i scrii un text în care exprimi cât de fericit ești că o ai lângă tine cu un titlu „Cea mai bună iubită” sau ceva în acest gen. Cu siguranță ești suficient de inventiv încât să găsești textul potrivit.
 6. Axează-te pe accesori, toate iubitele apreciază accesorile. Fie că fac parte din clasa bijuteriilor, cum ar fi inele, cercei, coliere etc., fie că sunt accesorii de mână precum gențile, rucsacurile sau altele.
 7. Ca și piesă de decor îi poți face pe comandă un tablou cu o schiță colorată cu imaginea sa. Sau o schiță după o poză cu amandoi. Pe aceasta din urmă o va agăța cu mai multă mândrie pe perete.
 8. Pentru o bucătărească înrăită îi poți personaliza de asemena un șorț de bucătărie pe care să îi scrii ceva amuzant precum „Regina deserturilor” sau ”Maestra bucătăriei„. Textul rămâne la alegera ta.
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general