Cum să alegi un cadou original pentru iubit

Cum să alegi un cadou original pentru iubit

Alegerea unui cadou original pentru iubit este destul de ușoară atunci când acesta studiază sau lucrează într-un anumit domeniu. Aici găsești sugestii pentru diferite pasiuni și profesii.

Începem prin a prezenta idei de cadouri pentru iubiții care au legături cu domeniul medical. Dacă vrea să devină medic sau studiază pentru a deveni unul, cea mai bună sugestie ar fi un halat care are brodat „Dr.” urmat de numele său de familie. Sau inițialele lui, rămâne la alegerea ta.

Iar dacă iubitul tău este îndreptat spre stomatologie/tehnică dentară, toate variantele de cadouri în formă de dinte i se vor potrivi. Brelocuri, insigne, ceas de perete etc. Însă dacă vrei să mergi pe ceva mai special, există o varianta de cadru din lemn în aceași de formă precizată anterior, umplută cu licheni artificiali decorativi, iar în față, tot din lemn, o poți personaliza cu numele lui. Sau mai sofisticat, prin a pune dr. în fața numelui.

Dacă iubitul tău e fotbalist sau este un fan înrăit al acestui sport, poți alege dintr-o gamă largă de produse adresate acestor sportivi. Poți să alegi piese de decor cu tema fotbalului, cum ar fi trofee, figurine cu jucătorii lui preferați, ceas de perete în forma mingii de fotbal, tapet sau poster cu echipa pe care o susține și multe altele. Însă dacă are nevoie de un echipament nou, cumpără-i un tricou, șort sau jambiere. Cadourile pentru un fotbalist sunt cele mai ușor de gândit.

Atunci când iubitul tău lucrează în domeniul avocaturii, sau în orice domeniu în care lucrează la birou și ținuta sa zilnică este alcătuită dintr-un costum și pantofi, poți alege să-i cumperi o cămașă, o cravată, pantofi noi sau o servietă în care își poate depozita atât documentele, cât și laptop-ul.

Bonus, iubitul tău lucrează/studiază acest domeniu și este totdată pasionat și de fotbal? Pune-i în cadou și niște butoni de cămașă în formă de minge, combinând astfel subiectele dezbătute mai sus.

Iubitul tău este antrenor de fitness sau nutriționist, are un program fix al mâncării și a ceea ce consumă și își ia mâncare pentru drum de acasă, preparată de el, oriunde ar merge? Atunci o caserolă pentru mâncare, lunch box, care este și ermetică și îi pătrează preparatele calde este o idee de cadou originală pentru iubit. Iar pe partea care să-l ajute la sală, îi poți lua proteine, shaker pentru proteine sau echipament de sală.

Mereu gătește el și este un adevărat bucătar, cariera sa axându-se pe acest subiect? Fă-i cadou un șorț de bucătărie personalizat cu „Chef” urmat de numele său. Fă-l să se simtă ca un chef prin acest cadou, mulțumindu-i totodată pentru toate preparatele delicioase pe care ți le pune pe tavă.

Ideea în cumpărarea unui cadou original pentru iubit stă în analizarea pasiunilor lui, o dată ce știi cu ce îi place să-și ocupe timpul liber sau domeniul în care lucrează/studiază totul devine mai ușor. O sugestie ar fi să nu te complici prea tare cu lucruri mari doar pentru un aspect mai voluminos al cadoului, deoarece lucrurile simple precum un breloc sau o cană îl vor face la fel de fericit.

 

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general