Idei de cadou pentru iubit de Crăciun la început de relație

Idei de cadou pentru iubit de Crăciun la început de relație

Ai început o nouă poveste de dragoste în urmă cu ceva timp. Relația începe, dar sentimentele sunt în curs de dezvoltare.

Sărbătorile de sfârșit de an sunt aproape! Și cine spune Crăciun, spune cadouri sub brad. Dar dacă ești într-o relație de câteva luni, sau chiar doar câteva săptămâni, îți trec prin minte multe întrebări. Ar trebui să-i faci un cadou pentru ocazie? Nu e prea devreme? Dacă nu fac nimic pentru el, nu voi ajunge să cad în ridicol dacă are ceva plănuit pentru mine? De asemenea, să nu uităm de această altă întrebare: Cum reacționez dacă îi fac un cadou și nu-mi dă nimic în schimb?

Toate aceste întrebări sunt o sursă de stres!

Cadou sau nu?

Respiră adânc și pune-te în pielea celuilalt. Chiar ar putea să treacă sărbătorile de iarnă fără să primeșți un cadou, indiferent de stadiul relației? Cu siguranță, nu! Toată lumea este încântată când primește ceva pentru că despre asta este spiritul sărbătorilor. Să nu uităm de „plăcerea de a dărui”. Pentru că în realitate, adevărata întrebare de pus este: vreau să-i ofer ceva? Simt că acum este momentul? Și dacă ne este frică să nu fim pe aceeași lungime de undă cu partenerul nostru, nu este nimic mai bun decât să aducem subiectul în discuție. Dacă subtilitatea este al doilea nume al tău, îl poți întreba discret și în glumă ce a comandat de la Moș Crăciun. Este o abordare grozavă care va destinde atmosfera și te va ajuta să obții un răspuns în ceea ce privește decizia de luat pentru un cadou pentru iubit de Crăciun.

Ce înseamnă un cadou bun?

Alege să-i faci un cadou, foarte bine! Urmează partea cea mai complicată: ce oferim? A oferi un cadou unei persoane pe care o iubeșți (sau o placi, întrucât sunteți la început) nu înseamnă neapărat căsătorie. Cu alte cuvinte, este atenție, iar ceea ce contează este că este simplă la fel ca relația voastră. Astfel, poate că ar trebui să optezi pentru o ieșire în doi, o cină în seară de ajun sau chiar de Crăciun. Pentru că „ieșirile” nu sunt altceva decât momente de savurat împreună. În caz contrar, fiind la început de relație, poate că ar dori să primească un cadou „simbolic”, de exemplu DVD-ul cu un film romantic de văzut împreună.

Un tricou personalizat sau o carte cu dedicație specială sunt un cadou pentru iubit de Crăciun mai dificil de abordat, având în vedere că sunteți împreună de puțîn timp. Un alt cadou de evitat ar fi cel ce presupune experiențe inedite, cum ar fi un salt cu parașuta, întrucât nu ai vrea că experiență Crăciunului să se transforme doar într-un moment de adrenalină.

Depinde de tine să pui toate aceste date în contextul tău: poate că ceva prea personal nu este bine de oferit, dar un obiect sau un moment care să-i demonstreze că vrei să te implici în relație este o idee bună. Poate că un simplu DVD nu te va ajuta (nu se da în vânt după filme), dar o carte interesantă cu autograf va funcționa, deoarece poate că ți-a vorbit de nenumărate ori despre autorul său preferat. Ce e de reținut în privința unui cadou pentru iubit de Crăciun, indiferent de stadiul relației: ascultați-vă unii pe alțîi cu atenție pentru a planifică totul perfect și, cel mai important, nu vă luați prea în serios!

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general