Cauți cadou pentru iubit de 1 Martie?

Cauți cadou pentru iubit de 1 Martie?

Deși luna martie este dedicată femeilor, în 1 martie băieții făcându-le fetelor cadou câte un mărțișor sau de 8 martie când este ziua internațională a femeii, bărbații dăruindu-le câte o floare iubitelor, soțiilor, mamelor sau surorilor lor. Însă există anumiți ani când, de 1 martie, rolurile se inversează. În anii bisecți, băieții primesc mărțișoare și atenții de la fete.

În acest fel de an bisect, poți să improvizezi un cadou pentru iubit de 1 martie plecând de la ideea de mărțișor. Ar fi drăguț totuși să respecți tema de alb și roșu, culori tradiționale românești când vine vorba de mărțișoare.

Pe această variantă de mărțișor individualizat poți alege magneții de frigider care au clasicul șnur alb-roșu și un text motivațional. Scrie-i pe el ceva unic, ce crezi că ar trebui să audă mai des și pe care ar trebui să-l și pună în practică.

Luna martie desemnează debutul primăverii, iar o dată cu începutul acestui anotimp apare și vremea însorită, așa că o idee de cadou pentru iubit de 1 martie ar fi o pereche de ochelari de soare. Acest cadou îi va fi de folos de-a lungul anului atât timp cât soarele o să persiste.

O dată cu venirea acestui sezon călduros, este necesară și o schimbare în ceea ce privește garderoba iubitului tău, de aceea îi poți cumpăra o pereche de teniși sau adidași de pânză de la firma pe care o preferă, iar pentru o notă de originalitate, poți schimba șireturile inițiale cu unele colorate alb-roșu. Astfel vei fi și pe tema mărțișorului, câr și pe cea a primăverii.

Cel mai utilizat cadou pentru iubit de 1 martie este bine cunoscutul șnur împletit. Poți alege varianta simplă a acestuia sau poți opta pentru brățările mai sofisticate cu șnur subțire și bănuț de argint.

Dacă iubitului tău îi face plăcere să alerge pentru a-și menține fizicul într-o stare perfectă, pe lângă echipamentul de alergat, îi mai poți lua și o pereche de căști wireless. În acest fel, firul de la căștile sale vechi nu îl va mai încurca atunci când iese la alergat.

Deși bărbații nu acordă suficientă atenție produselor de îngrijire facială, ar trebui să-i atragi atenția la acest capitol, deoarece razele soarelui, care urmează să fie din ce în ce mai puternice, îi pot provoca o îmbătrânire prematură a pielii prin apariția ridurilor. Tocmai din acest motiv, cumpără-i o cremă care conține SPF și învață-l să-și protejeze pielea.

Pentru completarea a oricărei variante precizate mai sus, alege să incluzi dulciurile sale preferate. Nu trebuie să fie cel mai extravagant cadou, poți alege și variante modeste în care pur și simplu îi legi un șnur alb-roșu de gâtul unei sticle de băutură. La fel ca la dulciurile menționate anterior, mergi pe tipul de băutură pe care o preferă în general.

Bărbații, de obicei, nu se așteaptă la cadouri de 1 martie chiar dacă e an bisect sau nu, deci cu siguranță intenția ta îl va surprinde într-un mod plăcut și îi vei face prima zi de primăvară mai frumoasă.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general