Idei de cadou pentru iubit de 1 Martie

Idei de cadou pentru iubit de 1 Martie

Anul acesta vrei să îți surprizi iubitul cu un cadou de 1 martie, făcând abatere de la regula „băieții dau mărțișoare și flori fetelor”, dar nu ai idee cum să spargi acestă regulă impusă de societate? Mai jos găsești câteva idei care s-ar putea să fie pe placul iubitului tău și care te-ar ajuta să îi alcătuiești un cadou.

Nu trebuie să te rezumi strict la mărțișoare și ghiocei, gândește-te că o dată cu venirea primăverii vremea începe să se încălzească. Ia-i cadouri care i se vor potrivi și primăvara atât cât și vara.

Însă dacă totuși vrei să incluzi în cadoul tău și ceva reprezentativ mărțișorului, alege un pin/insignă cu o temă din serialul sau filmul preferat. În acest fel poate să își accesorizeze rucsacul pe care îl poartă mereu cu el.

Poți să îi faci o reîmprospătare a garderobei care constă în achiziționarea unor articole vestimentare dintr-un material subțire, potrivite pentru vremea călduroasă care se pregătește să apară. Cumpără-i tricouri, pantaloni scurți sau chiar și bermude. În materie de încălțăminte poți alege teniși în culori deschise.

O altă idee de cadou pentru iubit de 1 martie este setul care conține câte două produse bărbătești, cum ar fi curea și portofel sau un ceas și un stilou și multe alte combinații pe care le poți realiza și tu cumpărând produsele pe care vrei să le pui în cadou, apoi așezându-le într-o cutie frumos decorată.

Dacă iubitul tău este fumător și își face el propriile țigări, îi va fi de mare folos o tabacheră. Există o diveristate de modele pentru tabachere, alege-o pe cea care consideri că i se potrivește cel mai bine iubitului tău. Sau dacă vrei să fii mai sofisticată în ceea ce privește cadoul său, îi poți cumpăra un trabuc cubanez. Fie a mai încercat și știe că sunt cele mai calitative, fie îi vei oferi prima ocazie să încearce.

Oferă-i ceva care vă are în prim-plan pe voi doi, cum ar fi o caricatură sau un desen în creion pus într-o ramă. Va constitui o piesă de decor drăguță pentru camera lui, sau camera voastră dacă locuiți împreună.

Iar dacă vrei să mergi pe ideea de handmade, decorează o sticlă în tema primăverii sau cum îți place ție și pune înăuntru mai multe motive pentru care primăvara este mai frumoasă alături de el. Pentru nota finală de mărțișor, de capacul sticlei poți lega un șnur alb-roșu. Astfel încadrezi într-un singur cadou primăvara, mărțișorul și iubirea.

Iubitul tău are probleme cu organizarea timpului și mereu îl auzi că nu are timp de nimic? Atunci un cadou pentru iubit de 1 martie potrivit în acest caz ar fi o agendă în care își poate înșira planurile, astfel fiindu-i mai ușor să își creeze un program.

În altă ordine de idei, nu este cazul să te complici foarte mult în ceea ce privește un cadou pentru iubit de 1 martie, va fi oricum surprins de gestul făcut și de atenția acordată și cu siguranță se va bucura indiferent de ceea ce conține cadoul.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general