Cum să găsești ce cadou să îi iei iubitului de Crăciun?

Cum să găsești ce cadou să îi iei iubitului de Crăciun?

Fiți sigure, doamnelor, nu sunteți singurele care se întreabă ce să le ia partenerilor. De la ceasuri pentru bărbați, la seturi de șosete și o serie de accesorii originale, îți prezentăm selecția noastră de cadouri pentru iubitul tău!

Inspiră-te din reviste

Prima abordare, inspiră-te din revistele de modă pentru a găsi ce cadou să îi iei iubitului. De Crăciun, cadourile ce țin de vestimentație la modă sunt foarte apreciate. De la cravata simplă de purtat în fiecare zi până la cravata elegantă pentru distracția în nopțile de petrecere, la ceas sau la papion, găsești pe alese!

Faci un tur al „domeniului” iubitului tău

Poate părea evident, dar putem deduce că este esențial să oferim haine de un stil asemănător cu cele pe care le deține iubitul. Dacă este mai mult un stil sportiv, un costum bleumarin din 3 piese nu îi va fi de niciun folos. Așadar, un sfat bun, pentru cadoul de Crăciun, inspiră-te din hainele lui preferate: culori, mărimi, forme, modele… și păstrează spiritul.

Ce cadou să îi iei iubitului: 10 idei la îndemână

Eziți între cravată, rucsac și kit de îngrijire a pielii? Ok, am înțeles. Dar ne permitem totuși să-ți oferim câteva idei de cadouri suplimentare de toate prețurile, doar în cazul în care dorești să aduci niște „sclipici” în viața lui. Între idei de cadouri clasice și idei de cadouri originale pentru toate buzunarele, iată lista cu 10 idei de cadou pentru iubit cu ocazia craciunului pe care le poți dărui:

 • Cravate: Un cadou grozav dacă nu este oferit din lipsă de idee! Prin urmare, este rezervat unui bărbat care le poartă în mod regulat pentru a fi sigur că va fi mulțumit. Iar pentru a o alege, ne bazăm pe stilul domnului în cauză. Cravatele subțiri sunt potrivite pentru bărbații subțiri, în timp ce o cravată lată este perfectă pentru un bărbat destul de robust.
 • Setul de șosete: Brandurile de top de îmbrăcăminte pentru bărbați își scot la înaintare toate cutiile cu șosete. Evident, au împânzit internetul și le poți alege cu ușurință.
 • Puloverul: Îi va plăcea! În ultimii ani, puloverele au fost tot mai mult în tendințe și le poți găsi în diverse culori, modele și forme.
 • O cutie de bere de bună calitate: Ce-ar fi o petrecere bună fără bere? Plictisitoare. Așa că alegem o bere artizanală bună preparată în țara noastră și un pahar de bere potrivit!
 • Un ceas: nu ajunge niciodată la timp la întâlnirile voastre? Nu va mai avea scuze! Ia-i un ceas bun pentru a te asigura că ajunge mereu la timp.
 • Un produs de îngrijire a bărbii: A se oferi doar dacă iubitul tău are barbă, desigur! Poate conține un aparat de ras, o mașină de tuns sau o cremă hidratantă.
 • Pijamale: toți avem nevoie de pijamale! Mai mult, dacă este friguros, îți recomandăm niște pijamale plusate foarte călduroase.
 • Un portofel: Îl alegem mai degrabă sobru, dar de la un brand de top și acordăm prioritate calității.
 • O căciulă și un fular: Dar cine a spus că iarna e ca vara? Dacă ți se pare frig în decembrie, să faci cadou o căciulă și un fular este mai mult decât relevant.
 • O invitație la un restaurant șic: Și cine spune restaurant șic și romantic, spune… papion! Ia-i un papion cadou, alături de o invitație la o ieșire romantică în doi. Un cadou perfect!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general