Ce bijuterie cadou să oferi în funcție de ocazie?

O bijuterie este o idee de cadou ideală și simbolică, atât pentru Crăciun, o zi de naștere, o aniversare cât și pentru Ziua Îndrăgostiților. Bine aleasă, va ști să îi arate persoanei care o primește cât de bine o cunoști și cât de mult o apreciezi. O bijuterie reprezintă un accesoriu prețios de calitate, discret, care dincolo de preț, are o valoare sentimentală. Brățară, lanț, inel, colier, cercei, pandantive…descoperă câteva idei pentru a ști ce bijuterii să oferi în funcție de ocazie.

Ce bijuterie oferim de Crăciun?

Crăciunul este ocazia perfectă în care ne reunim cu prietenii și cu familia pentru a petrece clipe frumoase împreună. Un moment perfect de a oferi un cadou înainte de începerea Noului An. O bijuterie este un cadou pe care îl putem oferi unei surori, unei mame, unei iubite sau unei soacre. În funcție de gusturi, alege o bijuterie care îi corespunde. O pereche frumoasă de cercei pentru a-i scoate chipul în evidență, un colier pentru a-i pune decolteul în valoare…

Ce bijuterie oferim pentru o zi de naștere?

Pentru o zi de naștere sau pentru o aniversare mai specială, o bijuterie reprezintă o idee excelentă de cadou. Dacă persoana căreia vrei să îi oferi bijuteria este mai tânără atunci optează pentru un medalion gravat, un pandantiv, o brățară cu diferite motive sau gravată cu numele său spre exemplu.

Dacă vrei să oferi o bijuterie cu ocazia unui majorat atunci alege o bijuterie prețioasă, din aur sau din argint. Dacă persoana are până în 30 de ani, mizează pe o bijuterie mai sofisticată, ornată cu pietre prețioase. Poți alege o pereche mai sepcială de cercei sau un inel.

Poți oferi o bijuterie și partenerei de viață cu ocazia aniversării căsătoriei. Alege o bijuterie semnificativă care simbolizează ceva special cum este o brățară Pandora cu un anumit charm.

Ce bijuterie oferim de Ziua Îndrăgostiților?

Ocazia perfectă de a oferi o bijuterie atunti când ești în căutare de cadou pentru iubit. Oferă-i partenerei tale o bijuterie pentru a celebra iubirea așa cum se cuvine. Este unul din cele mai populare cadouri de Sfântul Valentin, un cadou cu care nu dai niciodată greș. Alege un accesoriu în funcție de personalitatea și stilul jumătății tale. Poți opta pentru o bijuterie accesorizată cu o inimioară discretă pentru o notă de romantism sau atemporală.

Odată cu înaintarea în vârstă preferăm bijuteriile nobile concepute din materiale rezistente și de calitate: aur alb sau galben, argint.

Un lanț cu pandantiv în formă de inimă, cu inițialele voastre, un inel. Marele clasic, o brățară din piele sau o pereche de cercei ornați cu pietre prețioase: diamante, rubine, safire, alege-le în funcție de gusturile și preferințele celei căreia i le vei oferi. Atât bărbații cât și femeile apreciază o bijuterie drept cadou de Ziua Îndrăgostiților.

Și modul în care este oferită o bijuterie este important. Elegant este cuvântul cheie atunci când alegi să oferi o bijuterie cadou. Bijuteriile trebuie să fie oferite într-un mod elegant alături de un mesaj sugestiv sau alături de un buchet de trandafiri roșii, simbolurile iubirii eterne.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general