Top-ul ideilor de cadou iubită zi de naștere

Top-ul ideilor de cadou iubită zi de naștere

Dacă iubita ta este printre cele mai importante persoane din viața ta, însă nu știi ce cadou ai putea să-i faci ca să-ți exprimi toată dragostea pe care i-o porți, aici ai niște sugestii pentru a-ți exprima măcar jumătate din ea.

Deoarece iubirea luminează orice cameră, la figurat, fă-o să o lumineze și la propriu cu o lampă din cadru de lemn natural, iar interiorul este în formă de inimă. Lumina acesteia va oferi camerei ei sau ale voastre o lumină ambientală și strălucitoare.

Ai o iubită pasionată de sport, yoga și fitness, atunci ajut-o să intre în formă cu mingea de yoga cu benzi de rezistență. Această minge este menită să reziste oricărui antrenament, indiferent de dificultatea acestuia, asta pentru că este este fabricată din PVC de înaltă calitate.

Un kit de pictură pe numere ar fi pe placul iubitei tale dacă este o persoană căruia îi place să lucreze minuțios și să picteze. Un astfel de kit conține pânza segmentată în numere, culorile acrilice necesare, o imagine de referință și aproximativ 3 pensule. Fiacare culoare are un corespondent la număr o zonă din pânză. Studiile arată că un astfel de lucru minuțios solicită atenția și ajută la reducerea nivelului de stres. Așa că, acest tip de tablou, are doar bonusuri pentru a-l lua ca și cadou iubită zi de naștere.

Tot la această pictură pe numere, dacă îi plac lucrurile strălucitoare, poți să îi cumperi și un kit de pictură cu diamante. Aceasta merge pe același principiu ca și kit-ul de pictură cu acrilice. Primești pânza specială pentru diamante numerotată, diamantele individualizate pentru fiecare tablou în parte și creioane adezive cu care așezi diamantele pe pânză.

Optează pentru aceste cadouri dacă iubita ta tinde să-și piardă concentrarea destul de des sau se stresează din diferite lucruri. Tablourile numerotate îndepărtează stresul, sau măcar o parte din el, crește concentrarea și atenția astfel îmbunătățind sănătatea mintală, este un obiect decorativ și un cadou perfect indiferent de ocazie.

Ai auzit de fasolea magică la ghiveci? Desigur, poate ți se pare un cadou banal pentru o iubită și nu ai înțelege de ce să îi cumperi fasole. Ei bine, are și ea un scop. Este astfel făcută ca atunci când crește, „fasolea magică” are scris pe ea „LOVE”. Bineînțeles, necesită destul de mult timp însă poți admite că este un cadou destul de original.

Dacă iubita ta are destul de mult de lucru în fața laptop-ului și mereu de la un moment dat se aruncă în pat cu laptop-ul în brațe atunci o măsuță de suport pentru laptop din lemn natural sau de bambus ar fi o idee de cadou iubită zi de naștere inedit.

Fă-o să zâmbească cu astfel de cadouri care o vor ajuta fie cu activitățile practice, fie cu cele psihice. Știm cât de mult înseamnă ea pentru tine și de asemenea știm că ai dori să îți poți exprima aceste sentimente prin cadouri, însă dragostea nu se măsoară în bani. Pentru a-ți exprima sentimentele, scrie-i o scrisoare atașată de cadou sau spune-i tot ceea ce simți.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general