Sugestii și idei cadou iubită

Sugestii și idei cadou iubită

Dacă se apropie ziua de naștere a persoanei dragi sau pur și simplu vrei să o faci să zâmbească printr-un gest micuț și ești în pană de idei, aici găsești câteva  sugestii care s-ar putea să fie pe placul iubitei tale.

Cele mai bune cadouri pentru persoana de lângă tine sunt mereu lucrurile personalizate cu poze care surprind momente și amintiri dintre voi. În funcție de gusturile personale ale iubitei poți alege cadoul perfect.

Aveți o piesă preferată care vă amintește de relația voastră oricând o auziți? Atunci o plachetă din sticlă personalizată cu numele melodiei și o poză cu voi o va face să zâmbească și cel mai probabil va deveni obictul ei de decor preferat.

Dacă iubita ta este îndrăgostită de plușuri aproape la fel de mult cum este de tine, atunci un micuț blănos care poartă un tricou personalizat cu o poză cu voi va fi cadoul ideal.

Iar dacă vrei să fii original până la capăt și totdată ai o minte creativă și o imaginație bogată, poți să-i faci un cadou handmade personalizat, cum ar fi o cutie foto în care pe lângă amintirile pe care le aveți împreună poți să adaugi și capturi de ecran cu mesajele drăguțe dintre voi. Dacă au făcut-o fericită prima dată, nu va da greș nici a doua oară.

Ești o persoană romantică și pui mare accent pe tot ceea ce înseamnă idei cadou iubită? Atunci ia o bucată de hârtie, dacă vrei să fie mai estetic poate să fie colorată, un pix și spune-i tot ce simți și cât de recunoscător ești pentru ea într-o scrisoare.

Crezi că o bucată de hârtie este prea puțin pentru persoana pe care o iubești? În acest caz, pe lângă scrisoarea compusă de tine, cumpără-i o bijuterie. Printre cele mai bune idei cadou iubită din categoria bijuteriilor este lănțișorul care are scris înăuntru de 100 de ori afirmația „te iubesc” în diferite limbi. Însă dacă nu găsești neapărat acest lănțișor, unul în formă de inimă ar face-o la fel de fericită ca prima variantă.

Dacă iubitei tale îi face plăcere să gătească, poți opta pentru obișnuitele seturile de bucătărie, dar dacă vrei să fii mai expresiv de atât, cumpără-i o „solniță îndrăgostită”. Te întrebi ce e asta? Ei bine, de obicei este o solniță alcătuită din două figurine, albă pentru sare și reprezentanta sexului feminim, neagră pentru piper, reprezentatnta sexului masculin. Aceste figurine sunt construite astfel încât să fie într-o îmbrățișare.

Prin urmare ai la îndemână o varietate de idei cadou iubită pentru a-ți face persoana dragă fericită. Fie cadourile de dimensiuni mici sau de dimensiuni mari, trebuie să ții cont de faptul că atâta timp cât cadoul e din partea ta, ea va fi mulțumită cu orice va primi, idiferent de prețul sau dimensiunile cadoului. Dar ca un ultim sfat, pe lângă orice cadou i-ai cumpărat sau, în unele cazuri, făcut, să nu lipsească florile. O floare este cea mai simplă modalitate de a face o femeie fericită, mai ales dacă aceasta este oferită fără un motiv specific.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general