Idei originale de cadouri pentru iubit. Cele mai bune variante

Idei originale de cadouri pentru iubit. Cele mai bune variante

Ziua lui se apropie cu pași repezi, însă tu nu te-ai hotărât ce ai putea să îi faci cadou? Poate una din lucrurile sugerate în lista de mai jos te vor ajuta în achiziționarea unui cadou original pentru iubit.

Cele mai inspirate alegeri, în ceea ce privește cadoul pentru o persoană dragă, sunt lucrurile handmade. Iubitului tău i-ar plăcea de două ori mai mult un cadou făcut de tine, decât unul achiziționat (însă asta nu înseamnă cu nu va fi mulțumit de el). În cazul în care planul tău inițial era să îi faci ceva handmade, însă ești în pană de idei, poți încerca prin a-i compune propriul său album muzical. Cumpără un CD pe care poți să încarci toate piesele care îți amintesc de el, piesele voastre sau piese în care îți sunt exprimate sentimentele față de el.

Însă dacă consideri că nu ești cea mai talentată în domeniul precizat anterior, poți merge liniștită pe principiul de cumpărare. Axează-te pe dorințele sale și lcururile care îi plac, în funcție de acestea îți poți da seama ce cadou îi poți face să fie pe placul său.

Dacă nici cu acest sfat nu-ți trece un cadou prin minte, atunci te poți inspira de aici cu câteva idei universale, care se potrivesc oricărui tip de bărbat.

Deși majoritatea nu recunosc, bărbații sunt la fel de grijuli la stilul vestimentar ca și femeile. Ca și cadou poți să îl duci la o sesiune de cumpărături în magazinele sale preferate, dar dacă îi știi exact gusturile și mărimile, îi poți alcătui tu însăți un outfit. În caz contrat, când nu vrei să-ți strici surpriza ducându-l la cumpărături și nici nu ești 100% sigură pe ce preferă în materie de haine, poți alege să îi cumperi un card special pentru a fi dat cadou de la unul din magazinele preferate în valoarea aleasă de tine.

Poți să îi faci un coș de cadou cu diverse produse pe care le folosește sau vrea să le încerce, produse cum ar fi geluri de duș, aftershave-uri, spumă și aparat de ras etc. Adaugă tot ceea ce știi că îi place într-un coș drăguț, de exemplu îi poți pune dulciurile preferate, tipul de vin sau whiskey preferat, o insignă pentru cel mai bun iubit, poze cu voi și multe altele. Poți adăga în acest tip de cadou orice i-ar plăcea.

Pentru bărbații care lucrează într-un atelier sau își repară mașina singuri acasă doar din pură pasiune, una dintre cele 10 idei originale de cadouri pentru iubit ar fi o trusă de unelte pe care le-ar folosi în activitățile lui legate de mașini.

Iar dacă ai lângă tine un petrecăreț, care are o zi alocată pentru ieșitul cu prietenii, atunci cumpără-i jocuri care implică băutura cum ar fi ruleta cu pahare de shot-uri, tabla de X și O tot cu shot-uri sau celebrul joc de cărți pentru petreceri „Ceat Briță”.

În final, pentru a avea un cadou pentru iubit, trebuie să-l împachetezi ca atare. Știai că poți personaliza până și hârtia de împachetat? Încearcă această variantă pentru a atinge nota de originalitate pe care o căutai.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general