Fericirea într-un cadou pentru iubitul meu

Fericirea într-un cadou pentru iubitul meu

Sărbătoriți aniversarea voastră, ziua lui de naștere sau pur și simplu vrei să îi faci un cadou? Aici îți voi prezenta diverse cadouri pe care i le-am oferit iubitului meu cu fiecare ocazie.

De ziua lui, am început cu ceva vreme înainte să analizez cam de ce chestii ar avea nevoie sau ce i-ar face plăcere să primească. Recomand aceași acțiune, dar dacă timpul te presează și nu poți să realizezi această „misiune” atunci îți voi spune ce rezultate am obținut eu din urma ei și poate acest idei pe care le-am avut eu în ceea ce privește cadoul iubitului meu te vor ajuta și pe tine.

Dacă lucrează mult la laptop și îl cară după el peste tot, fă-i cadou o husă de laptop nouă. Asortează-i dacă vrei culoarea husei cu cea a laptop-ului, iar dacă nu ține cont neapărat de culori, mergi pe una simplă neagră calitativă, să știi că va face față tuturor transporturilor sub care o expune.

Tot pentru laptop poți să îi iei un mouse wireless sau un mousepad. În cazul în care iubitul tău este un gamer înrăit, variantele precizate anterior i se vor potrivi și lui, ba chiar mai mult poți merge pe opțiunile de mouse sau mousepad speciale pentru sesiunile de jocuri. Poate chiar și o tastatură i-ar prinde bine, știm cu toții că la pasionații de jocuri tastaturile cedează cel mai repede.

Pe de altă parte, aparținând tot de domeniul huselor, un cadou pentru iubitul meu a constat într-o husă pentru telefon din piele. De obicei, cele mai calitative huse sunt cele originale care aparțin mărcii telefonului, dar dacă nu vrei să strici toți bani alocați cadoului pe o singură husă, îi poți personaliza una, la un preț accesibil și totodată cu o imagine care știi că i-ar plăcea.

Deoarece într-un an am fost foarte neinspirată în ceea ce a privit cadoul iubitului meu, pe ultima sută de metri mi-a trecut prin minte faptul că vizionează foarte multe filme. Din câteva click-uri am găsit un cadou pentru iubitul meu și anume un abonament Netflix pe un an. Având în vedere că a fost un cadou mai mult făcut pe grabă, nu mă așteptam să fie chiar atât de mulțumit, însă încă o dată mi s-a dovedit faptul că nu este chiar așa greu să-ți faci iubitul fericit.

În orice relație, trebuie să existe într-o proporție și umorul, de asta uneori strecor unele obiecte amuzante pentru o notă de amuzament într-un cadou pentru iubitul meu, chiar dacă este mai mult o completare a ceea ce i-am luat deja. Însă dacă ai deja o parte din cadou și simți nevoia de a-i mai adăuga ceva, optează pentru varianta de glumă și sarcasm. Spre exemplu, pentru o aniversare de a noastră, pe lângă cadoul principal, i-am personalizat o pereche de șosete cu fața mea. Poate niște șosete nu sunt cea mai genială alegere pentru un cadou de aniversare, însă a râs cu gura până la urechi și m-a asigurat că, deși e o glumă, lui îi plac și așa.

Urmărește lucrurile care îl fac fericit și realizează un cadou pe baza asta. Chiar dacă asta implică să-ți pui ție o fundă în cap și să fii cadoul lui.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general