Ce să îi fac cadou iubitului meu pentru a-l face să se îndragostească și mai tare de mine?

Ce să îi fac cadou iubitului meu pentru a-l face să se îndragostească și mai tare de mine?

Menținerea unei relații sănătoase este o provocare și necesită un anumit efort. Nu poți sta și aștepta ca lucrurile să se întâmple, ci trebuie să faci ca acest lucru să se întâmple. O modalitate ușoară de a face acest lucru este surprinzându-ți iubitul cu cadouri grijulii. La prima vedere, s-ar putea părea că băieții nu vor sau nu au nevoie de multe cadouri. Oricum, ei sunt mai înclinați spre experiențe decât spre obiecte. Dar aparențele pot fi înșelătoare – chiar și cel mai stoic tip adoră în secret să primească cadouri de la iubita lui, doar că s-ar putea să pară neinteresat pentru că nu vrea să se simtă obligat sa ofere ceva în schimb. Cu alte cuvinte, oferindu-i iubitului tău un cadou îi arată cât de mult îți pasă de el, ceea ce este ceva ce probabil că tânjește de la tine, dar nu se gândește niciodată să ceară (sau se teme în secret că nu îți pasă suficient de mult de el). Chiar dacă te gandesti zilnic ce sa ii fac cadou iubitului meu, mai jos găsești o lista cu cateva idei esentiale.

Ce sa ii fac cadou iubitului meu: O experiență

Chiar dacă experiențele nu sunt tangibile, iubitul tău și le va aminti ani la rând și le va asocia cu tine. O experiență bună te va ajuta să te conectezi la un nivel mai profund cu iubitul tău și îți poate cimenta relația. De asemenea, ceva special pe care îl faceți împreună va crea amintiri care vor dura o viață întreagă și vă va ajuta să creșteți împreună. Exemple:

Mergeți într-o excursie împreună;
Urmați un curs de gătit;
Înscrieți-vă la un curs împreună;
Înscrieți-vă la un sport împreună;
Mergeți la un concert de muzică sau la un spectacol de comedie;
Mergeți la un meci de sport;
Vizitati un loc nou împreună;
Ieșiți cu prietenii lui.

Ce sa ii fac cadou iubitului meu: O zi împreună

Nu trebuie să fie ceva special sau planificat. Poate fi o zi normală din timpul săptămânii sau din weekend, dar va fi specială pentru că ai ales să o petreci cu iubitul tău. Puteți face orice. Mergeți la o plimbare în parc, vizionați un film, mergeți să jucați jocuri video sau cărți, mergeți la bowling, ieșiți la prânz sau la cină, stați acasă și vă uitați la televizor, orice vă place. Asigură-te doar că petreci cât mai mult timp posibil cu el. Dacă nu ai mulți bani sau te gandesti „ce sa ii fac cadou iubitului meu”, nu-ți face griji. Nu trebuie să fie ceva mare sau scump. Cel mai important lucru este că o faceți împreună și că alegeți să vă petreceți timpul cu el. Dacă ești îngrijorată că se va simți „prea mult ca o relație” sau „prea romantic”, nu fi. Încearcă doar să faci să se simtă ca un timp normal între prieten și prietenă. Cheia aici este că ați ales să petreceți timp împreună și ați făcut ca acest lucru să se întâmple.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general