33 cele mai inspirate idei de cadou iubită Crăciun

33 cele mai inspirate idei de cadou iubită Crăciun

Cu toții știm că atunci când se apropie Crăciunul, sezonul rece este deja instalat. Cele mai bune idei de cadou iubită Crăciun le găsești enumerate mai jos, ajutându-te să te hotărăști în ceea ce privește darul pentru persoana dragă ție.

Un cadou care sigur ar încânta-o pe iubita ta este unul care pentru efectul complet trebuie oferit încă din data de 1 decembrie. Este vorba despre calendarele advent cu anumite cosmetice de la firma ei preferată. Poate te întrebi în ce constă aceste calendare? Ei bine, în mare parte sunt niște cutii sub forma unui calendar, iar sub fiecare dată din acesta se află un produs cosmetic. Spațiile de sub date trebuie deschise în funcție de ziua în care sunteți. Entuziasmul și curiozitatea o să o țină pe iubita ta în priză în ceea ce privește acest cadou. O să fie nerăbdătoare să treacă zilele până în Ajunul Crăciunului când va putea deschide în sfârșit ultimul cadou.

Dacă ești suficient de creativ, poți încerca să-i personalizezi chiar tu o cutie de genul acesta cu o varietate de produse, nu doar de la o singură companie. Și cireașa de pe tort, sub data de 24 decembrie ai putea să pui o scrisoare compusă de tine în care îi spui cât de mult înseamnă să o ai lângă tine de Crăciun.

Totuși dacă ai o iubită care stă prost cu răbdarea și știi că ar desface toate datele în același timp, cel mai indicat ar fi să mergi pe variantele clasice de cadou iubită Crăciun.

Una din aceste variante ar fi puloverele călduroase care i-ar prinde bine în cazul în care pe lângă acest articol vestimentar vrei să o surprinzi și cu o mini-vacanță la munte sau la ski. Acest dublu cadou și faptul că o să petreceți câteva zile împreună, fără alte presiuni din partea job-urilor, o va înveseli și ce altceva e mai plăcut decât să îți vezi iubita fericită, știind că e datorită ție.

Dacă mersul pe munte este un lucru care vă pasionează pe amândoi, o pereche nouă de bocanci ar ajuta-o în drumețiile pe care le aveți planificate sau la care vă gândiți de ceva vreme. Analizează-i toți papucii și pantofii, uită-te la mărime și la culorile pe care le alege de obicei și acționează mai departe.

Ca să alcătuiești imaginea perfectă, gândește-te la o seară liniștită de iarnă, voi doi pe canapea sub o pătură pufoasă, cu două căni pline cu ciocolată caldă, uitându-vă la un film cu tematică de Crăciun. Sună bine? Tocmai ți-am mai oferit trei idei de cadou iubită Crăciun din care poți alege, sau le poți lua pe toate: o pătură pufoasă, o cană sau un film de Crăciun.

Cadourile de Crăciun pentru iubite, sau iubiți, sunt cele mai simple de ales. Fie au o tematica de Crăciun cu fulgi de nea, cu Moș Crăciun, cu reni, oameni de zăpadă etc., fie țin de cald atunci când e vorba de ieșit pe afară, în cazul articolelor de vestimentație. Știi sigur că nu o să iei un cadou nereușit dacă mergi pe aceste două principii.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   IaCadou.ro
   Logo
   Enable registration in settings - general